Mills AS

Mills Proff Partner søker ny Distriktssjef

Distriktssjef Trøndelag, Møre og Romsdal

Som Distriktssjef i Mills Proff Partner (MPP) for Trøndelag, Møre og Romsdal vil du i tillegg til totalt salgsansvar, også ha ansvar for å posisjonere Mills for videre vekst og utvikling i Midt-Norge. Dette innebærer hyppig kontakt og relasjonsbygging mot grossister og våre kjedekunder. Jobben innebærer også en del messeaktivitet og kursvirksomhet til enkeltkunder.

 

Våre kunder er primært innenfor storhusholdning. Dette spenner fra offentlige institusjoner, kantiner og noen restauranter. Du vil jobbe med et godt utviklet CRM system som gir deg tydelig prioritet på kundeporteføljen.


I Mills Proff Partner skal vi sette kundens behov i fokus. Våre kunder skal oppleve at MPP tilfører verdi som dekkker deres behov både med hensyn til lønnsomhet, inspirerende konsepter og en forenklet og trygg drift av deres virksomhet. 

For å lykkes i rollen bør du ha en sterk matfaglig interesse. Du har relevant utdannelse innen matfag
, salg eller økonomi. Du også trives godt med å stadig være på farten for å følge opp kundenene i ditt distrikt. Andre formelle krav er førerkort i klasse B, god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, og erfaring i bruk av IT- verktøy.

Dine viktigste personlige egenskaper er at du er nysgjerrig, engasjert og evner å begeistre. Du er en god lagspiller som også kan arbeide selvstendig og strukturert. En god kombinasjon av salgsfokus og vinnerinstinkt på den ene siden, og en positiv holdning og løsningsorientering på den andre siden, er egenskaper vi ser etter.

Vi tilbyr deg en utfordrende og spennende rolle, hvor det vil bli stilt høye krav til utviklingsorientering og faglig dyktighet. Samtidig vil vi legge forholdene til rette for at du skal trives og ha mulighet til faglig og personlig utvikling. Du vil få du en spennende og variert hverdag, konkurransedyktige betingelser og kunne jobbe i en profesjonnell og faglig sterk organisasjon.

 

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med Nasjonal Salgssjef Lars Petter Swensen tlf  412 953 53.

 

Velkommen til oss!

I Mills er vi opptatt av verdiene våre: engasjement, lagspill, målfokus og nysgjerrighet. Det bygger kulturen vi lever i og gir oss retning for jobben vi gjør i fellesskap. Å jobbe hos Mills er krevende, med høye forventinger til kompetanse, vilje og samarbeidsevner. Nettopp derfor satses du skikkelig på som medarbeider, både sosialt og faglig, fra første dag. Hos oss får du blant annet mulighet til å delta i vårt eget lederutviklingsprogram Agra Academy og ta del i et uformelt miljø med svært kompetente og hyggelige kollegaer. For at du skal ha det best mulig hos oss tilbyr vi også firmahytter i både Norge og Spania, treningstilbud, gode forsikring- og pensjonsordninger, konkurransedyktige betingelser og stor mulighet til faglig og personlig utvikling. 

Del på:
Fylke:
Trøndelag
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
08.11.2018
Tiltredelse:
Snarest
Arbeidssted:
Trondheim
Kontaktpersoner:
Lars Petter Swensen
mob: 41295353
Hjemmeside:
http://www.mills.no
Tilbake til toppen